söndag 22 juni 2008

Barnarmband

Detta armband gjorde jag till min lilla guddotter på hennes 1-års dag. Passar även jättebra som doppresent.Sötvattenspärlor med berlocker i form av en kanin, elefant och ett hjärta. Allt (förutom pärlorna förstås) är i äkta silver. Är himla nöjd med det och hoppas att hon också blir det:)
Pris: från 200kr beroende på antal berlocker och val av material

onsdag 18 juni 2008

Favoriten!

Jag blir oftast kär i allt jag gör, men detta blev både jag och Joakim extra förtjusta i. Jag hade fått önskemål om att göra det så glittrigt som möjligt och jag kan lova att det glittrar rejält! Dock ej så mycket på bilden tyvärr...Ett kort 2-radigt halsband i turkost, silver och glas tillsammans med 4 affirmationsringar. De jag har visat det för var helt lyriska och jag vet att även ägarinnan tycker väldigt mycket om det!Det är just feedbacken från er som gör att jag får inspiration att skapa vidare så tusen tack!!!!Pris: 400kr.
Glöm inte att klicka på bilden för att se smycket i större storlek!!!

Vitt med affirmationer

Detta vita blev snabbt en favorit och jag har fått många beställningar. Mycket roligt. Dock behöver du aldrig "oroa" dig för att någon annan har ett exakt likadant smycke för jag varierar alltid pärlorna just av den anledningen.Sen gör jag olika varianter på det också, som här där kunden ville ha affirmationsringar i sitt halsband. Längden är halvlång.Pris: 400kr

Kort 2-radigt halsband


Det 2-radiga halsbanden har nu fått tillökning i form av ett i brunt. Återigen har jag blandat brunt med silver och jag gillar det mer och mer faktiskt! Precis som de andra i samma modell så ligger det fint runt halsen och ger en maffig känsla.

Pris: 375kr

Sötvatten på kedja

Ett långt halsband på ringkedja med två olika storlekar på ringarna. Hänget består av 9 st jumbostora sötvattenspärlor i dimrosa.


Pris: 300kr


söndag 15 juni 2008

Mer på kedja

Har som målsättning att lämna in olika kedjehalsband till butiken i veckan varav detta är ett av dem.Ringkedja (omkrets 88cm) med ett stort hänge i turkos. Hänget är ca 4x4cm och turkos är min favorit bland ädelstenarna.Pris: 300kr

torsdag 12 juni 2008

Killhalsband

Nu har jag gjort mitt första smycken för män!


En vän önskade sig ett halsband med affirmationsringar och det här är resultatet. Love-Believe-Hope-Dream hänger på en läderrem.

Givetvis kan man själv bestämma hur många och vilka ringar man vill ha och de finns även i guldpläterat och i koppar.

Man kan också få det på kedja eller på mocka eller läderrem i valfri färg. Längden bestämmer du också själv. Valmöjligheterna är alltså stora.

Pris: 125-250kr beroende på utförandet. Hör av dig till mig för ett exakt pris på det just du vill ha.

måndag 9 juni 2008

Kedjehalsband

Har inte gjort så många kedjehalsband tidigare, men här kommer två nya favoriter.Halvlångt halsband, 75 cm inkl hänge. Silverfärgad kedja med buckliga fina plattor. Stort hänge av en rund gräddvit alabasterpärla. Precis innan hänget har jag satt ett lås i form av ett löv. Delvis som dekoration, men även som ett lås då man kan använda halsbandet även som ett armband.
Långt halsband, 100cm. Silverfärgad kedja med stora och små ovaler där jag har satt in turkosa mynt med glitterloopar för att få lite mer färg.


Pris: 300kr

Ännu fler armband

Armbanden verkar sälja som smör i solsken och med tanke på vädret så kanske ni förstår att armband är det jag har gjort mest av på sistone:)Svart 2-radigt till en tonårstjej. Har använt mig av lite mer glittrande pärlor än vanligt och det gick uppenbarligen hem hos henne.

Brunt 2-radigt. Kombinationen brunt och silver är något folk brukar rynka på näsan åt, men jag kan säga att de passar väldigt bra ihop. Tom min sambo uttryckte sig lyriskt över hur snyggt det blev och det är verkligen ett gott betyg!

Pris: 200kr