torsdag 31 juli 2008

Rosa med blomma

Här är kompisen till det vita i förra inlägget, men detta har då mest rosa pärlor. Snäckskal, sötvatten, cloisonne, silverfoil och så massvis med glaspärlor. Hänget är en stor metallblomma och längden är ca 85cm.


Detta, samt det vita är de två första halsbanden i min kollektion som kommer att finnas till försäljning på utvalda ställen from i höst. Tills vidare går det dock bra att beställa dem här hos mig.

Pris: 450kr

tisdag 22 juli 2008

Vitt halsband

Har gjort många olika varianter av detta vita halsband som har varit en klar kundfavorit redan från början. Sitter faktiskt och gör ytterligare ett just nu. Det här har fått ett hänge i form av en stor blomma i metall och hänger allt som oftast runt min egen hals:)

Pärlorna är olika sorters glas-, snäckskals- och sötvattenspärlor blandat med trasselsnurror och mynt med glitterloopar. Längden är 82cm inkl hänge, men går givetvis att få i valfri längd.

Pris: 450kr

Armband


Armband av halvädelstenar i form av olika sorters Jasper samt Sodalit. Passar perfekt till halsbandet i samma material.


Pris: 150kr

fredag 11 juli 2008

Stiltje?

Jodå, jag skapar för fullt fast att det inte syns här just nu...

Har en hel hög med nästan färdiga smycken här hemma. Det som gör att de inte är färdiga är att jag väntar på mina mawi tags. De bör komma vilken dag som helst och då ska jag fota smyckena och lägga upp här.

Så håll ut, det kommer en hel del nytt inom kort!!!

onsdag 2 juli 2008

Tensha

Så har då äntligen denna underbara Tenshapärla kommit till mig:) Jag blev förtjust i den vid första ögonkastet och direkt satte jag den på en kedja. Den påminner mig om min farmor och mormor och den är så vacker att jag inte kan sluta titta på den!

Jag har använt mig av äkta silver till allt utom pärlan och längden på kedjan är 50cm. Hänget är alltså en Tensha, en japansk målad pärla akryl i diamantform, 3*2,5cm.


Pris: 275kr. Önskar du silverpläterad kedja och lås är priset 200kr.

Rhodonit


Ett kort kedjehalsband med ringar i två olika storlekar. Hänget är en oval sten i Rhodonit ca 4*5cm. Halsbandet är 58cm långt inkl hänget. Du kan få halsbandet i vilken längd du vill.

Pris: 200-300kr beroende på längd.