onsdag 27 augusti 2008

Nyhetsbrev

Snart är det dags att skicka ut mawis första Nyhetsbrev laddat med erbjudanden, nyheter och aktuella händelser.

Är du intresserad av att få det?

Vänligen skicka ett mail till mawidesign@gmail.com så kommer det snart i din inkorg.

måndag 25 augusti 2008

Affirmationer på kedja

Fick förfrågan om det gick att göra killhalsbandet på kedja och självklart gick det!Affirmationsringarna hope-believe-dream-love i antiksilver hänger längst ner på en silverpläterad kedja. Halsbandet är 100cm långt och har ett "Chanellås". Mycket snyggt om jag får säga det själv och ett likadant finns nu också i min ägo:)Pris: 275kr

Fler berlockarmband


Nu finns berlockarmbandet med sötvattenspärlor även i rosa!


Pris: 225kr

Kedjesmycken sötvatten dimrosa

De dimrosa sötvattenspärlorna är min favorit så självklart blev det ett set även i denna färg. För er som gillar rosa kan jag berätta att jag just nu håller på med ett i just rosa och bilder på det kommer upp inom kort.
Kort kedjehalsband, 44cm, med ringar i två olika storlekar. Hänget består av 9st stora sötvattenspärlor i dimrosa. Låset är ett slätt togglelås, men alla mina smycken går även att få med karbinhake.Pris: 350kr

Armband som passar till halsbandet ovan, separat eller ihop. Berlocker av stora sötvattenspärlor i dimrosa. Slätt togglelås.
Pris: 225kr

Kedjesmycken sötvatten ljus peacock
Kort halsband, 44cm, på ringkedja i två olika storlekar. Hänget består av 9 st stora sötvattenspärlor i ljus peacock.


Pris: 350krArmband som tillhör halsbandet ovanför, men det går givetvis bra att köpa det separat också. Här är sötvattenspärlorna satta som berlocker.Pris: 225kr

torsdag 21 augusti 2008

Ännu mer sötvatten...

Denna gång är det två korta halsband som har fått sig ett lyft med en Tensha ( målad japansk pärla) i mitten. Ett roligt sätt att förnya ett klassiskt pärlhalsband!


Purpurrosa sötvattenpärlor som skimrar i rostbrunt. Tenshan är brun och 3x2cm. Låset är ett kopparfägrat togglelås. Längd 45cm.

Vita sötvattenpärlor med en röd Tensha. Togglelås i form av en blomma för en ännu mer romantisk känsla. Längd 45cm.Pris: 350kr

Fin pingvin

Jag bryter av alla pärlor med ytterligare en figur som kommer att ingå bland mina barnsmycken. En supersöt pingvin:)


199kr kommer glashängena på äkta silverkedja att kosta och de finns i 9 olika figurer. 13/9 kommer jag att visa alla för er!
Sötvatten på lång kedja


Halsband på lång kedja med fina buckliga ringar. Stora sötvattenspärlor i vitt och dimrosa finns mellan ringarna och hänget består av 7st pärlor. Längd 84cm.Pris: 400kr

Pärlor på kedja

Många pärlhalsband i olika varianter kommer ni att få se här den närmsta tiden. Jag är nämligen helt insnöad på sötvattenspärlor just nu. Det är ju så snyggt och det går att göra så mycket med dem, inte bara den vanliga klassiska tappningen.En kort variant på detta halsband. Kedja med ringar i två olika storlekar och hänget består av 9 stora vita sötvattenspärlor. Låset är ett karbinlås, men du kan även få det med togglelås. Längd 45cm.


Pris:350kr
Nu ska jag åka till pärlaffären och handla lite nytt och sen kommer det upp många fler bilder här:)

måndag 18 augusti 2008

Panik?


Om mindre än en månad ska min kollektion med barnsmycken levereras till återförsäljaren. Ett projekt som är så himla roligt, men hälften av alla grejer har inte kommit till mig från leverantören ännu. Det är ingen riktig panik ännu, men jag känner hur den kryper närmare...


Kan inte visa er så mycket ännu, men ett smakprov i form av denna söta groda får ni:)

söndag 17 augusti 2008

Pärlhalsband

Trots ett gigantiskt lager av sötvattenspärlor här hemma så har jag bara skapat ett fåtal smycken med pärlorna. Men efter att ha sett så många fina pärlhalsband på sistone så infann sig inspirationen idag:)

Från början så slutade halsbandet vid låset med mannen här hemma tyckte att det inte var lika teatraliskt(!?) som mina andra smycken så blev det ett litet "hänge" med och oj så mycket snyggare halsbandet blev. Tur att jag har min man som smakråd!Först blev det ett halsband med pärlor som är i två olika silvertoner, ljus och mörk. Längden är 57 cm och låset i form av en blomma. Min tanke var att ha låset fram, men har man kort hår eller håret uppsatt så är det snyggt att ha låset baktill också.

De kanske ser lite "platta" ut på bilderna, men så snygga de är när man får på dem!


Eftersom jag är väldigt förtjust i rosa så blev det så klart även ett med rosa och vita sötvattenspärlor. Längden är även här 57 cm och med ett lövformat lås. Storleken på pärlorna är 4x7mm.
Pris: 350kr


Jag kommer definitivt att skapa fler pärlsmycken inom kort, ska bara tänka ut lite fler modeller först för man kan ju inte göra likadana hela tiden... För att se dem i större storlek så är det bara att klicka på bilderna.

fredag 15 augusti 2008

Turkos dröm!

Okej, jag gillar så klart alla smycken jag gör (en förutsättning för att kunna skapa), men det här ligger högst upp på min lista just nu. Redan i affären när jag började känna på pärlorna så visste jag att det skulle bli bra, men kanske inte så här bra;)


Det är ett långt halsband på 92cm som går att ha både som enkelt eller vira två varv runt halsen. Pärlorna är mörk turkosa samt en del i koppar och de är trädda på koppartråd och har ett togglelås som också det är i koppar.

Pärlorna jag har använt mig av är mynt med glitterloopar, windowbeads, filigran, sötvattensmynt, runda silverfolierade samt kristallslipade glasnuggets. Jag "fläskade på" ganska rejält och priset blev därefter, men jag kan garantera att du kommer att bli nöjd!


Pris: 600kr

Brunt med blomma

Många säger att silver och brunt inte passar ihop, men jag hävdar bestämt att de har fel. Detta halsbandet är dessutom ett levande bevis på det.Ett långt (ca 90cm inkl hänge) halsband där pärlorna är trädda på öglepinnar. De pärlsorter jag har använt är olika sötvatten ,snäckskal, silverfoil, glas och cloisonne. Hänget är en stor blomma och tråden är silverpläterad. Precis som alla mina smycken så är det nickelfritt.Pris: 450kr
Ett nytt mamma-barn smycke har kommit till världen!Halsbandet är fortfarande rosa och 90cm långt, men hänget är annorlunda. I det stora hjärtat finns nu även ett litet hjärtaoch med en blå pärla. Detta är till en mamma med en son, för de med flickor så får det lilla hjärtat en rosa pärla istället. Allt för att man ska kunna ha sin älskling så nära sig som möjligt.Pris: 450krDetta halsband kommer man inte att kunna köpa direkt av mig utan finns exklusivt hos en återförsäljare som öppnar i september. Är du intresserad av att köpa detta halsband så skicka ett mail till mig så vidarebefordrar jag det.

tisdag 12 augusti 2008

Mamma-barn

Fick i uppdrag att skapa mamma-barnsmycken och såhär blev det första halsbandet.


Själva halsbandet är ett liknande det rosa här nedan, men hänget är ett virat hjärta med rosa pärlor i. Ett stort till mamma och ett lite mindre till barnet. Man kan köpa båda tillsammans eller var och ett för sig.

Det går även att köpa bara hänget om man vill det.

Pris: 450kr för mamma och 300kr för barn. Hänget kostar 75kr.

Turkost halsband

Så kul det var att ta fram de turkosa pärlorna igen, de har vilat ett tag nu men behövde komma ut och luftas lite;)


Denna gång blev det ett långt halsband, 90cm, på öglepinnar och med ett slätt togglelås. Pärlorna är de jag använder mest, olika glaspärlor, sötvatten, snäckskal och cloisonne. Gjorde ett par pärlburar med silvertråd för att få det att glänsa lite extra. Riktigt snyggt till en solbränd hy!!

Pris: 425kr

torsdag 7 augusti 2008

Mer coiling

Jag coilar tyvärr inte så ofta som jag skulle önska och när jag ser resultatet så förstår jag inte varför. Det blir ju så läckert!Detta vita armband är gjort på beställning och ska vara till en 20-års present och jag hoppas verkligen att hon kommer att gilla det.


De vita pärlorna är stora glaspärlor i två olika former och alla andra pärlor samt tråd är i äkta silver.

Pris: 850kr

Just det, det tar ca 10 timmar att göra ett sånt här armband så det är kanske en förklaring till varför jag inte coilar så ofta...

Kedjesmycken

Här är lite fler kedjesmycken som har sett dagens ljus:)Ett långt halsband på ca 100cm med kedja av buckliga ringar och ett hänge i form av en stor alabaster. Mitt på kedjan sitter ett lövformat lås som dekoration.
Pris: 350kr

Kunden önskade även ett armband till halsbandet så det blev ett med likadan kedja och 3-radigt för att göra det lite maffigare på armen. Stilrent och med ett slätt togglelås.


Pris: 150kr