onsdag 25 mars 2009

Lite nytt

Fotografen håller på med mina smycken för fullt, så ni får hålla tillgodo med mina amatörbilder ett tag till;)Berlockarmband med bergkristaller, både de rosa och de i kristall. Berlocker i form av ananaser, sko och fisk.

Lite roliga armband som finns i massvis med färger bla gul, röd, turkos, capriblå och svart. Jag kommer snart att visa bilder på dem alla.

Pris: 250kr
Det har inte blivit så många ringar tidigare, men nu skapar jag dem på löpande band. Här är ett första smakprov. Turkoser som är virade runt ringen med silvertråd.


Själva ringen är silverpläterad och är justerbar så att den passar alla fingrar.


Pris: 150kr

onsdag 18 mars 2009

Bola/Gravidpingla

Har länge letat efter snygga Bolapärlor att ha i mitt sortiment och letandet har intensifierats sen jag själv blev gravid och verkligen vill ha en Bola som pinglar på min mage:)NU har jag äntligen hittat dem och de är bör vara på väg hem inom en väldigt snar framtid! De är alla i sterlingsilver och kommer att finnas i olika modeller, helt släta, med balimönster eller i både silver och guld.


De kommer på antingen kedja i sterlingsilver eller på lädersnöre, det bestämmer du helt själv. Priser och ännu fler bilder kommer så snart jag har fått hem dem.

Vill du förhandsboka en Bola eller se fler bilder så kontakta mig.

onsdag 4 mars 2009

Jag vet att ni är många som vill se nya smycken här, men det kommer att ta ett litet tag till.

Som ni vet så är jag ingen fotograf och har därför anlitat ett proffs som ska göra mina smycken rättvisa:) Det kommer nog att ta en vecka eller två innan jag kan visa upp resultatet, men så snyggt det kommer att bli!!

Förhoppningsvis kommer då även min nya webbshop att vara klar och den kommer också att bli jättefin och lättnavigerad. Och med en massa bra öppningserbjudanden såklart:)

Hör av mig mer info snart. Tills dess önskar jag er alla en härlig dag!

Kram Maria