torsdag 23 april 2009

Ädla armband

Hittade dessa underbara pärlor och de blev direkt till maffiga armband.Stora runda ametister, 14mm, med guldpläterade mellandelar och ett togglelås.


Stora runda pärlor i rosenkvarts, 14mm, med silverpläterade mellandelar. Togglelås med en hjärtberlock.Stora runda agater, 14mm, som alla ser olika ut. Silverpläterade mellandelar och ett togglelås.


Pris: 275kr

torsdag 16 april 2009

Snäckskalshänge


Kort somrigt halsband med ett stort snäckskalshänge 35*35mm. Finns i rosa och mörk turkos. Kejdan är i sterlingsilver och du kan välja mellan en kulkedja eller ärtlänk. Önskar du en annan kedja eller längd så hör av dig till mig.


Pris: 160kr

måndag 13 april 2009

Bola gravidsmycke

OBS! För att beställa en Bola i sterlingsilveroch se fullständigt utbud, klicka här så kommer du direkt till min webshop. Tom 28/2 2010 har jag specialpris på bolona på vaxad lintråd, endast 299kr!!! Här hittar du utbudet.

Bolapinglorna är äntligen hemkomna och de är underbart vackra!


Den mexikanska bolan/graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.

Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.

Alla bolas är i sterlingsilver 925 och levereras antingen med svart mockaband eller kulkedja som även den är i sterlingsilver.
Helt slät Bola som är 19mm.

Pris: 400kr med mockaband och 500kr med kulkedja

Bola med lövformade mönster, storlek 22mm

Bola i både silver och förgylld sterlingsilver (vermeil), 19mm

Bola med blomformade mönster, 23*19mm

Bola med små blommor runt om, 24,5mm


Bola med blommor i toppen och botten och snirkliga spiraler däremellan, 23,5mm. Detta är min personliga favorit och också den som hänger runt min egen hals.


Bola i förgylld sterlingsilver (vermeil) och med en lång strut i toppen som mynnar ut i stora blomblad som omfamnar bolan, 32mmBola med stjärna i topp och botten och med fina, snirliga mönster på resten av bolan, 25,5mm


Bola med en stor hjärtformad blomma i toppen och botten och med runda snurror på resten av bolan, 23,5mm

Pris för balimönstrade bolas: 450kr med mockaband och 550kr med kulkedja i sterlingsilver.


Leveranstid ca 1 vecka. Längden på halsbanden är 1m, men går givetvis att få i önskad längd. Vill du beställa en Bola eller har några frågor så maila mig på mawidesign@gmail.com


fredag 10 april 2009

PåskhälsningGLAD PÅSK önskar jag er alla!

Efter helgen så blir det rivstart här med massvis av smyckesnyheter:)

måndag 6 april 2009

Litet smakprov

Fick de första bilderna från fotografen igår och jag är verkligen helnöjd. Det kommer att bli så bra när allt är klart med hemsida, bilder och webbshop. Exakt när det blir vet jag inte, men jag siktar på att ha allt klart under april och hoppas att det blir så också.Här kommer ett första smakprov på de fina bilderna. Passande nog ett kort gult halsband med bergkristallchips så här i påsktider. Finns även i rosa och turkos och matchande armband finns också.Pris: 275kr