onsdag 20 maj 2009

Presenttips!


Maj och juni är ju verkligen högsäsong för en massa olika högtider. Vet du inte vad du ska uppvakta dina nära och kära med så kommer här ett par förslag i silver. Leveranstiden är 1 vecka.


Handgjord affirmationsring tillsammans med en stav, båda i sterlingsilver 925. Du väljer själv vilken text du vill ha och du kan välja att köpa dem tillsammans eller var för sig. Smycket kommer på en kulkedja som även den är i sterlingsilver. Ringen är ca 25mm i diameter och staven har måtten 30x4mm. Tjockleken är 1mm.

Pris: 800kr för utförandet ovanför.
Önskar du annat utförande så hör av dig
för prisuppgift.
Handgjort hjärta på kulkedja, båda i sterlingsilver 925. Du väljer själv vilken text du vill ha på hjärtat Det får plats med 2 namn på vardera 8 bokstäver. Hjärtat är ca 45mm långt och tjockleken är 1mm.

Pris: 600kr.Vill du ha liknande smycken fast inte i sterlingsilver? Givetvis har jag även det. Hör av dig till mig för prisuppgift.

fredag 15 maj 2009

Turkost med bergkristaller


Kort halsband med krackelerade turkosa bergkristallchips och detaljer i tibetsilver. Hänge med blommönster och låset är ett slätt togglelås. Längd 45cm.

Pris: 275kr
Armband som matchar halsbandet. Längd 19cm, men går att få i valfri längd.

Pris: 175kr

Rosa med rosenkvarts


Kort rosa halsband med rosenkvartschips, sötvattens- och glaspärlor och detaljer i tibetsilver. Hänge med blommor på och låset är ett hjärtformat togglelås. Längd 45cm.Pris: 275kr
Armband som matchar halsbandet ovan. Längd 19cm, men går att få i valfri längd.
Pris: 175kr

måndag 11 maj 2009

Den som väntar på något gott...

Nu är det allt bra nära! I veckan får jag en hel drös med smyckesbilder och jag kommer att lägga upp dem här asap så nu har ni något att se fram emot lite senare i veckan:)

Jobbet med hemsidan och webbshopen går vidare och snart, snart så hoppas jag att allt är igång så ni kan shoppa online:)

Tills dess, ha en underbar dag! Kram Maria