söndag 18 oktober 2009

Kedjehalsband

Bilderna från fotografen börjar droppa in nu:)

Ska försöka få in alla nyheter senast tisdag om allt vill sig väl (dvs om min lilla dotter tillåter...). En hel del långa kedjehalsband med hängen blir det, som du kan se i varianterna nedan.

Pris: 325kr

Vill du se dem i större storlek, klicka på bilderna.

onsdag 14 oktober 2009

Mer Tensha

Jag älskar ju Tenshapärlorna och har skapat en hel del nytt med dem på senaste tiden. Här kommer ett litet smakprov på nya halsband.


Oval tensha i olika färger på kort halsband, 42cm, i sterlingsilver.


Pris: 299krJa som ni ser så är det jag som har tagit bilden... Givetvis kommer det nya fina proffsbilder på dem till shopen inom kort.

måndag 5 oktober 2009

Ny återförsäljare

From idag kan du köpa mawi smycken på Parelle Cosmetic i Nacka Forum:)

De har tagit in stora delar av mitt sortiment så vill du se smyckena live så bege dig dit och titta och shoppa. De har faktiskt även en del nya smycken som jag inte ens har fått in i webshopen ännu!!

Roligt är det att även namnsmyckena finns där för beställning och än så länge så är de den enda butiken som har det.


Nytt är det även att Plezuro numera har Bolasmyckena till försäljning hos sig så vill du se dem live så är det dit du ska gå!


Ha en fortsatt bra vecka och du vet väl att även den tråkigaste dagen
blir lite roligare med ett fint smycke!!!!

torsdag 1 oktober 2009

Nytt i shopen!

Nu är alla nyheterna inlagda i shopen, hela 31 stycken blev det:)

Du hittar bla en hel del smycken av halvädelstenar som jade, rosenkvarts, karneol och olika agater. Mycket snygga om jag får säga det själv;)


Detta armbandet är i gul jade och blir ditt för 275kr. Det finns endast i ett exemplar så vill du ha det eller något annat armband så gå direkt hit.
En gammal favorit i form av armband med glasnuggets gör comeback och det firar jag med att ha specialpris på dem, endast 129kr under hela oktober (ord pris 199kr). De finns just nu i 6 färger, men fler kommer inom kort.

Önskar er alla en härlig start på oktober!!!!
Kram Maria