onsdag 10 februari 2010

Mer sötvatten

Jag fortsätter att lägga upp smycken med sötvattenspärlor för de är ju så fina:).
Vitt halsband med kaffebönsformade sötvattenspärlor och mellandelar i tibetsilver. Längst ner har jag använt donuts i kristall. I hänget finns det dessutom en utkarvad blomma i bergkristall.

Längd 80cm+ hänge

Pris: 349kr

Armband som passar till halsbandet ovan. Det är elastiskt så det passar de flesta handleder.

Pris: 99kr

Halsband med purpurrosa risformade sötvattenspärlor med mellandelar i tibetsilver. Hänget är en berlock med texten " No act of kindness, no matter how small, is ever wasted"

Längd: 80cm +hänge

Pris: 349kr


Halsband med vårgröna kaffebönsformade sötvattenspärlor med mellandelar i tibetsilver. Längst ner är det även pärlor i grön Jade och hänget har en berlock med texten "Every problem has a gift for you in it´s hands".

Längd: 80cm+hänge

Pris: 349kr
Elastiskt armband som passar till halsbandet ovan.

Pris: 99krÄn så länge finns de inte i webshopen utan vill du beställa ett så skicka ett mail till mig. Vill du se dem live så kan du åka till Parelle i Nacka Forum som säljer just dessa smycken.


Klicka på bilderna för att se dem i större format.

söndag 7 februari 2010

Färgglada armband

Allting tar så mycket längre tid än man tror med en 6-månaders tjej i huset. Så nyheterna jag planerade i januari kommer nu istället. Ska försöka vara duktig och lägga ut bilder under veckan, vi får väl se hur mycket tid jag får i slutänden...


Vi börjar i alla fall med lite bilder på armband med oregelbundna (blister) sötvattenspärlor i olika färger. De är på elastisk tråd och kostar endast 99kr!! Än så länge finns de inte ute i webshopen så är du intresserad av ett så maila mig istället. Uppdatering: Nu finns de upplagda under Nyheter i webshopen:)
Turkos


CeriseVitt


OrangeRosa


Klicka på bilderna om du vill se dem i fullt format.