måndag 31 maj 2010

Mycket att göra

Oj, det är glest mellan inläggen här...

Det är högsäsong för namnsmycken just nu så jag stansar för glatta livet. Vilket inte är så konstigt för det är ju en superfin student- och konfirmationspresent eller varför inte till sig själv;).

Vill du själv ha ett så tycker jag att du ska passa på för jag har fortfarande 10% rabatt i webshopen. Gäller tom 2010-06-15.

Dessutom är det inte bara på namnsmyckena den gäller utan på hela sortimentet så shoppa på! Ange koden MAJ10 när du kommer till kassan så dras rabatten av.

fredag 21 maj 2010

Bola-nytt!

En glad nyhet för alla som bor i Göteborg, nu kan du köpa mina bolor och bolaberlocker i den superfina butiken MUMS Mammakläder.

De finns på Södra Larmgatan 2 så vill du ha en fin Bola i sterlingsilver så är det dit du ska bege dig:)

Bor du i Stockholm så kan du köpa bolorna på Plezuro på Rörstrandsgatan 28 och om du inte har möjlighet att besöka de fysiska butikerna så finns de såklart också i webbshopen.

tisdag 11 maj 2010

Älskad mamma

Nu är det snart dags för Mors dag och vad passar då bättre än att hylla dem vi älskar?


Du hittar det fina halsbandet på kulkedja med en budskapsring som har texten ♥ ÄLSKAD ♥ MAMMA till specialpris tom 30/5 2010.

I silverplätering kostar det nu endast 150kr (ord pris 205) och väljer du det i sterling-silver kostar det 415kr (ord pris 555).För er som går i väntans tider har jag givetvis också ett erbjudande:).

Alla bolor på kulkedja kostar 399kr (ord pris 479kr) och väljer du vaxad lintråd så är priset 279kr (ord pris 329kr). Även här gäller erbjudandet till 30/5 2010.

Nytt i webshopen!

Oj, har ju glömt att berätta att hela shoppen är uppdaterad med alla nya smycken!!! Gå in HIT och kolla runt lite:)Då kan du bla hitta de fina halsbanden på kulkedjor med treenighet som finns i flera olika färger. En av mina egna favoriter just nu! I grönt, rosa och vitt såklart för det är verkligen mina färger i vår.