onsdag 25 augusti 2010

Nya smycken

Här är två bilder på hur blommorna i förra inlägget ser ut nu när de har blivit smycken:).Bilderna har jag lånat från Plezuro och det är också där ni kan köpa dem så bor ni i Stockholm, åk till Rörstrandsgatan 28 och botanisera bland allt fint de har där. Ni som inte har den förmånen kan alltid handla i webshopen!

fredag 20 augusti 2010

Det blommar ännu mer...

Här är en liten del av paketet som kom igår. Blommor i massvis med färger:).


Det mesta ska bli ringar och halsband till Plezuro, men jag tror nog att några även kommer att smyga sig in i webshopen om jag känner mig själv rätt.


Ugglorna som också kom med på bild ska jag göra barnhalsband av:).

söndag 15 augusti 2010

Fomex, kul och mindre kul

Jag var på Formex hela fredagen och botaniserade bland alla vackra saker:).

Så mycket jag ville ha med mig hem!! Nordals möbler var helt fanatstiska och montern likaså.

Just bland inreding och design så infann sig det stora habegäret. Men fortfarande var det alldeles för mycket vitt i montrarna för min smak. Jag vill ha färg!!!

Tyvärr blev jag besviken på smycke- och accessoaravdelningen. De stora märkena hade inte förändrat sig ett dugg utan stod i exakt likadana montrar som sist. Hallå, är de så stora att de inte behöver bry sig om upplägget utan säljer ändå? Trist tycker jag.

Ett lysnade undantag var Soul of Maia. Ljuvliga smycken i en inspirerande miljö. HÄR du se bilder från deras monter. Sen är jag kanske lite partisk då det är mina vänner som står bakom det hela, men det bjuder jag på;).

Så nu är det dags att jobba igen, beställningarna sköter ju inte sig själv;)

torsdag 12 augusti 2010

Nytt i shopen


Håller på att uppdatera webshopen för fullt. Det är väldigt kul att lägga in en massa nya produkter, men oj en sån tid det tar!!! Det känns som att jag har suttit i evigheter och ändå har jag inte ens kommit halvvägs... Får ta resten imorgon.
En nyhet bland namnsmyckena är denna affirmationsring med berlock som sitter direkt i ringen. Mycket snygg tycker jag:).

150kr kostar ringen och sen finns det olika längder på kedjan som tillval. Färg på pärlorna väljer du såklart också själv.
Lite ringar finns nu också ÄNTLIGEN i shopen. Som denna "rasselring" med blästrade krackelerade bergkristaller i olika färger. Som en liten godisbit på fingret:). För 149kr blir den din.

Resterande nyheter hittar du här och det kommer som sagt mer under morgondagen.
fredag 6 augusti 2010

Det blommar för fullt:)

Jag har blivit helt förälskad i alla dessa blommor i resin. Dessa pompom-blommor som finns i 6 olika färger är de senaste i raden:).


En stor blomma på 3,5cm hänger i en mörk silverpläterad kulkedja på 2,5mm. Enkelt, stilrent och så fint!!


Pris: 149kr för ett kort (50cm) och 189kr för ett långt (80cm).


Inte heller dessa finns i webshopen ännu, men snart så! Tills dess, maila mig om du vill köpa ett.

onsdag 4 augusti 2010

Babuschka!

Jag tycker att dessa dockor är så himla fina och nu finns det en hel kollektion i massor av olika färger. Här är ett litet utval.Dockorna är i porslin och ca 3cm höga. Kedjorna är två kulkedjor i silverplätering, en ljus 2,5mm och en mörk 1,5mm. Varje docka har en liten pärla bredvid sig av olika slag.


Än så länge så finns de ej i webshopen så maila om du vill köpa en. Eller bege dig till Plezuro på Rörstrandsgatan där de finns irl.


Pris: 199kr för ett kort halsband och 249kr för ett långt.


måndag 2 augusti 2010

Shop until you drop...

Inser att jag nog är lite av en shopaholic...

Sitter och beställer smyckesdelar på nätet och jag kan inte hejda mig, det finns ju så mycket jag vill ha!!!

Så nu är det stora lass på väg hem, hoppas att inspirationen håller i sig;).