tisdag 22 februari 2011

Färgglada ringar

Nej nu får väl vintern ändå snart vara slut? Jag älskar verkligen vinter och snö, men nu är jag såååå sugen på vår och barmark. Men är det inte vår ute så får jag väl skapa lite vårstämning inne istället;).


Idag satte jag tänderna i dessa underbara ringstommar och skapade härligt färgglada ringar. Mer än så behövs inte för att jag ska bli på strålande humör.


Ringstommen finns i vit, svart, grön, röd, cerise, rosa, rostorange, gul, lila och turkosgrön. Du kan få vilken färg du vill på blomman, jag har mer än 50 olika varianter så jag tror det finns någon för alla;). Pris: 149kr


Än så länge finns de inte i webshopen utan kan endast beställas genom att maila mig på maria(a)mawi.se

Öppet i ateljén vecka 8-9

Har ni vägarna förbi Gamla Enskede så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på mig i ateljén!

Öppet har jag enligt följande:

Vecka 8, 23-27/2
Ons 8-15
Tors 8-14
Fre 8-12

Vecka 9, 28/2-6/3
Mån 8-15
Tis 8-15
Ons 8-15
Tors 9-18
Fre 8-15

tisdag 1 februari 2011

Öppet och stängt


Jag har inte öppet så mycket i ateljén just nu. Vår lilla dotter har precis börjat i förskolan och jag jobbar korta dagar nu i början. Eller rättare sagt, jag jobbar korta dagar i ateljén och sen jobbar jag hemma på kvällarna istället;).


Denna veckan är det bara idag tisdag som jag finns på plats mellan 8-14. Sen har jag stängt tom 13/2. Jag öppnar igen på måndag 14/2 kl 10. Under tiden går det givetvis bra att beställa som vanligt i webshopen.


Vecka 6 (7-13/2) sitter jag i Skåne och jobbar och leveranstiderna kan då vara någon dag längre än normalt på vissa smycken. Det beror helt enkelt på hur mycket material jag får med mig ner. Jag kommer att skriva info om detta i webshopen på de produkter det gäller.