söndag 30 november 2008

Adventskalender

Imorgon öppnas 1:a luckan i min adventskalender!


Varje morgon 1-24/12 kommer det upp ett nytt erbjudande här som endast gäller under den dagen.
Så titta in ofta för att inte missa något!

tisdag 25 november 2008

Ceriselila sötvattensmynt


Berlockarmband med sötvattensmynt i en ceriselila färg. Kedjan är med små ovaler och låset är ett repfomat stavlås. Kan fås i valfri längd.

Pris: 200kr
Örhängen som passar till armbandet ovan, men givetvis kan man köpa dem var för sig. OBS! Färgen går inte riktigt i den blå nyans som syns på bilden. Se på armbandet för att få en bättre bild av hur den verkliga färgen är.

Pris: 89kr

Bruna sötvattensmynt


Berlockarmband med bruna, nästan lite guldiga, sötvattensmynt. Kedja med så ovaler på och låset är ett repformat stavlås. Kan fås i valfri längd.

Pris: 200kr
Örhängen som passar till armbandet ovan. OBS! De är mycket ljusare i färgen än på bilden. I verkligheten ser mynten ut som de gör på armbandet.

Pris: 89kr

Sötvattensmynt i peacockBerlockarmband med sötvattenspärlor i myntform i färgen peacock. Kedjan i form av små ovaler och låset är ett stavlås i vanlig ordning. Kan fås i valfri längd.

Pris: 200kr
Örhängen som passar till armbandet ovan.

Pris: 89kr

fredag 14 november 2008

Hängen

Här kommer lite olika hängen med en karbinhake så att du bara kan sätta på den på en befintlig kedja. Ett mycket uppskattat och enkelt sätt att variera sina halsband.


Här är det stenar i jaspis, silvermist, turkos, agat, alabaster, naturlig bergart och mosaiksten.


Pris: 80kr/st


Hjärtan i massor! Här i dimlila, rött, kornblått, turkos, gråsvart, rosa, brunt, mörklila och vitt men finns i fler färger för den som önskar.


Pris: 65kr/st

tisdag 11 november 2008

Sterlingsilver

Det är visst inte så lätt att lägga upp bilder när kameran inte fungerar... Men nu kommer det bilder på en del av det jag skapade på kursen i helgen.

En kurs som för övrigt var mycket rolig! Vår lärare, Charlotte Franck, var otroligt inspirerande och jag ska boka in så många kurser jag kan för henne under våren!!
Var från början tänkt som en affirmationsring, men jag kunde inte komma på något budskap att skriva på den så istället ruffade jag till ytan så det blev lite liv i den. 2,5cm i diameter och 1,5mm tjock.

Ett mandelformat hänge med text på. Min egen lilla lyckoamulett:) Som ni ser så har jag inte hunnit polera den ännu... 2cm lång och 2mm tjock.

Denna sköldpadda/sol eller vad man ska kalla den är gjord av alla silverrester jag hade. Jag smälte ner silvret och då kom denna figur fram. Ca 4cm lång.
Allt här ovan är gjorda i sterlingsilver 925 och är i privat ägo. Liknande smycken kan dock göras på beställning.

fredag 7 november 2008

Kursdags

Oj, veckan har gått i en rasande fart och jag har inte lagt upp några nya bilder... Måste skärpa till mig och fota lite oftare.

Helgen spenderar jag på kurs i silversmide och jag lovar att det kommer upp bilder här senast på måndag!

Trevlig helg!

söndag 2 november 2008

Svart halsband med hjärta

Det är rena tomteverkstan hos mig just nu. Jag håller på att skapa smycken till både visningar och marknader som kommer att hållas den närmsta månaden.


Det senaste som blev klart är detta halsbandet. Svarta glaspärlor tillsammans med hematitchips och sötvattenspärlor. Hänge av ett stort hjärta i metall. Låset är ett stavlås och längden 45cm.

Pris: 325krNu blir det till att återgå till arbetsbordet så att jag kan visa upp lite "julspecialer" under veckan!