torsdag 24 december 2009

50% rabatt på allt!


God Jul önskar jag er alla!!Hoppas att ni har en riktigt härlig julafton med era nära och kära.


För dig som tagit dig tid att titta in just idag har jag ett erbjudande som du bara inte kan missa.


Det är nämligen 50% rabatt på allt i webshopen idag!!! Allt du behöver göra är att skriva in koden: JULAFTON när du kommer till kassan så får du rabatten.

onsdag 23 december 2009

Ännu en fynddag


Ja det är samma superpriser även idag. Vill du fynda handgjorda smycken till ett billigt pris ska du definitivt gå direkt hit .


Önskar er alla en mysig lillejulafton!!!


tisdag 22 december 2009

Superpriser!


Jag utlovade ju en riktig ordentlig slutspurt på julkalendern och tittar du här så ser du att det stämmer.


Bla hittar du armband från 80kr och halsband i sterlingsilver för 140kr. Riktigt bra fynd!


Dessutom har jag lagt in ett par helt nya namnsmycken som än så länge bara finns till försäljning 22-23/12. Det är bla silverpläterade fyrstavar och affirmationsringar för endast 85kr och en affirmationsring i sterlingsilver för 150kr!!


Det finns endast 1 ex av varje smycke till detta pris (namnsmyckena finns det 3 av) och när de är slut så är de slut så först till kvarn gäller.

måndag 21 december 2009

Snart julafton


Så härligt, nu är det bara 3 dagar kvar till julafton!!!

Här på bloggen och i webshopen är det slutspurt på julkalendern och idag är sista dagen med 20% rabatt på alla armband.

Sen kommer det 2 helt fantastiska erbjudanden innan kalendern är slut för i år så även om du har fullt upp med alla julbestyr, ta dig tid att titta in här också;)


söndag 20 december 2009

Billiga armband


20% rabatt på alla armband gäller även idag:)


Vissa modeller har redan tagit slut så om du har spanat in något som inte längre finns kvar i shopen så går det bra att maila mig och beställa den vägen istället.Trevlig 4:e advent i snöyran!!

lördag 19 december 2009

20% rabatt på alla armband


Ja det är dagens erbjudande, 20% rabatt på alla armband.


Jag hoppas att du hittar något du gillar där eller kanske under någon annan smyckeskategori:).Erbjudandet gäller endast nybeställningar 19-21/12 2009 och rabatten är redan avdragen på priserna som visas.


fredag 18 december 2009

Nya smycken

Här kan du se bilder på de första hängena i glas som jag har gjort! Jag själv älskar dem, hoppas ni också gör det:). Det är alltså en glasbricka med foto/papper på och sedan en glasglaze ovanpå det som håller fast motivet.Rektangulära hängen med olika motiv. Storlek 49x24mm. Pris: 129kr


Ringar finns både runda och fyrkantiga. Pris: 129kr


Fyrkantiga hängen i två olika storlekar, 23x23mm eller 26x26mm. Pris: 99kr


Dessa smycken finns endast i ett exemplar och säljs bara på Plezuro på Rörstrandsgatan 28 i Stockholm. Vill du bli en ägare till dem så bege dig dit så fort du kan!

Även Svenska Barnrum på Kärrtorpsvägen 79 i Kärrtorp säljer mina glashängen, men med andra motiv de här ovan.


Jag kommer givetvis att lägga ut nya hängen i min egen shop också, men det kommer först efter jul. Då kommer jag även att ta emot beställningar så du kan få ditt alldeles egna fotohänge. Du skickar mig den bilden du vill ha och så gör jag ett hänge av det och vips har du fått ett helt unikt smycke. Pris för det återkommer jag med när det blir aktuellt.


Klicka på bilderna så kan du se dem i större format.

Sista överraskningsdagen


Ja idag är det sista dagen för att få ett överraskningssmycke med sin beställning. Titta in på hemsidan och se om du hittar något som du gillar.

Imorgon är det sen dags för ett nytt spännande erbjudande:)


torsdag 17 december 2009

Dagens deadline


Idag är det sista dagen att beställa och garanterat få smycket innan julafton!!


Beställningar som kommer in efter det ska jag givetvis göra mitt bästa för att få iväg direkt, men jag kan som sagt inte lova leverans före julafton.


Dagens erbjudande är att du får med ett överraskningssmycke till ett värde från 175kr om du gör en beställning idag.


Smycken som är tillfälligt nedsatta finner du här och hemsidan är som vanligt här.

onsdag 16 december 2009

Överraskning


Så underbart det är med ett tjockt snötäcke utanför fönstret, det gör att jag får in julkänslan på riktigt:)

Idag har jag ett nytt erbjudande i shopen, lägger du en beställning idag så skickar jag med ett överraskningssmycke till ett värde från 175kr och uppåt.

Jag har dessutom låtit rabatten på vissa smycken i sterlingsilver vara kvar så titta in här för att se om just din favorit finns kvar till ett lägre pris.

tisdag 15 december 2009

Sista dagen med 15% rabatt


Ja idag är det sista dagen som jag har 15% rabatt på alla smycken i sterlingsilver (i alla fall för i år).

Det börjar även närma sig sista dagen att beställa för att vara säker på att få smyckena innan julafton. 17/12 är deadlinen att hålla reda på! Givetvis kan det vara så att jag hinner med även efter det datumet, men jag kan inte garantera det.


Ha nu en härlig tisdag!

För egen del blir det till att såga, slipa och polera
silverhjärtan för glatta livet:)


måndag 14 december 2009

10 dagar till julafton


Oj, det är bara 10 dagar kvar till jul nu och jag har knappt börjat med julklapparna ännu... Bäst jag lägger på ett kol.

Erbjudandet om 15% på alla smycken i sterlingsilver kvarstår så har du också julklappar att köpa, titta in hos mig och se om du hittar något som passar.

söndag 13 december 2009

15% på sterlingsilver


Idag börjar ett nytt erbjudande hos mig: 15% rabatt på alla smycken i sterlingsilver!!


Du hittar dem alla under erbjudanden och rabatten gäller tom 15/12 2009.Jag önskar er alla en mysig Lucia och 3:e Advent!!

lördag 12 december 2009

Sista chansen för bolan


Ja idag är det sista dagen om du vill fynda en bola med kulkedja, allt i sterlingsilver. 350kr kostar den idag, imorgon är det ord pris på 550kr som gäller.


Beställer gör du som vanligt i webshopen.


fredag 11 december 2009

Bola, ett gravidsmycke?


Jag får ofta den frågan, måste man vara gravid för att ha en bola? Nej självklart inte är mitt svar.

Smycket är så vackert och man kan givetvis bära det utan att vara gravid. Jag gör det själv. Däremot har jag det inte lika långt ner på magen längre utan bär bolan i ett kort halsband.

Har också flera icke-gravida kunder som har köpt det och är supernöjda. Vill du själv ha ett? Ange önskad längd i kommentarsrutan så ordnar jag det. Hos mig är inget omöjligt;).

Nu är dessutom en väldigt bra tid eftersom alla bolor kostar 350kr tom 12/12 2009. Ett
oslagbart pris för både bola och kulkedja i sterlingsilver. Klicka här så kommer du direkt till erbjudandet.

torsdag 10 december 2009

Bola gravidpingla


Idag kommer ett ruskigt bra erbjudande.Alla bolor i sterlingsilver kostar endast 350kr!!!Du kan få den antingen med vaxad lintråd eller kulkedja (också den är i sterlingsilver) och du kan spara upp till 200kr mot ordinarie pris. En hyllning till alla gravida kvinnor!Beställer gör du som vanligt i webshopen och här hittar du alla bolorna.Erbjudandet gäller alla nybeställningar som görs i webshopen 10-12/12 2009.
onsdag 9 december 2009

Ännu mer rabatt på namnsmycken!!


Idag har ju både jag och dottern namnsdag så jag busar till det och erbjuder ytterligare 10% rabatt på alla namn- och budskapssmycken bara för er bloggläsare.


Ange koden: 9DEC i kassan så dras rabatten automatiskt.


Det gäller endast idag så passa på att fynda till 20% lägre priser än normalt:) Beställer gör du som vanligt i webshopen.

tisdag 8 december 2009

Rabatt på budskapssmycken

Rabatten på namn- och budskapssmycken fortsätter. 10% erhåller du och beställer gör du här.


I dagens lucka finns en silverpläterad affirmationsring med kulkedja för endast 225kr (ord pris 250kr). I det ingår det även valfri text på ringen, max 20 bokstäver.

måndag 7 december 2009

Namnsmycken

Jag startar veckan med ett riktigt bra erbjudande:Idag är det nämligen 10% rabatt på alla namn- och budskapssmycken!!Rabatten gäller både smycken i sterlingsilver och silverplätering så passa på att beställa ett personligt smycke till jul. Utbudet hittar du här.Erbjudandet gäller endast nybeställningar som görs i webshopen 7-9/12 2009. Rabatten är avdragen på priserna som visas.

söndag 6 december 2009

Sista dagen för örhängena


Ja idag är det sista dagen för erbjudandet: Vid köp av valfritt halsband så får du ett par matchande örhängne på köpet. Värde: från 149kr


Beställer gör du i webshopen där du också kan titta på alla halsband du kan välja mellan.Erbjudandet gäller endast nybeställningar och är giltigt tom 6/12 2009.Ha nu en riktigt härlig 2:a advent!!

lördag 5 december 2009

Örhängen på köpet


Erbjudandet med matchande örhängen på köpet när du beställer ett halsband gäller även idag.


En annan nyhet är att du nu även kan köpa de fina änglarna hos Qvi Si på Valhallavägen 110 i Stockholm.Jag önskar dig en trevlig helg!

fredag 4 december 2009

Örhängen på köpet

Ny lucka, nytt erbjudande:)
Idag får alla som beställer ett halsband ett par matchande örhängen på köpet. Hur de ser ut? Vet inte ännu, jag gör dem helt efter det halsband du köper.


Detta erbjudande gäller endast nybeställningar i webshopen och är giltigt 4-6/12 2009.

torsdag 3 december 2009

Vintage bland nyheterna

Idag är det sista dagen på erbjudandet 15% på Nyheter. Vilket också innebär att det är sista chansen att fynda dessa örhängen i koppar med turkosa vintagepärlor från Paris! Helt ljuvliga är de.
De flesta erbjudandena i år kommer att vara i 3 dagar. Dels för att ni ska hinna handla, men framförallt för att jag inte hinner med annars nu när jag är föräldraledig. Min lilla tjej vill ju ha all uppmärksamhet såklart:).
onsdag 2 december 2009

Nyhetsrabatten fortsätter


Rabatten på Nyheter fortsätter även idag. 15% får du på allt nytt tom 3/12 som ex detta berlockarmband med handväska och högklackat på.Ännu en nyhet är att Svenska Barnrum är ny återförsäljare av mawi smycken. De öppnade sin butik på Kärrtorpsvägen 79 i Kärrtorp igår och där har de bla min nya barnkollektion. Den är så ny att den inte ens har kommit upp i min webshop ännu!

tisdag 1 december 2009

Rabatt på Nyheter!!


Jag rivstartar årets Julkalender med att ge er 15% rabatt på alla Nyheter i webshopen!Rabatten är redan avdragen på priserna som visas. Erbjudandet gäller endast nybeställningar i webshopen under perioden 1-3/12 2009.