tisdag 27 april 2010

Rosenkvarts och Jade

Nu är snart hela kollektionen fotad och jag är verkligen nöjd med både bilderna och smyckena;).


Här kan du se tre långa halsband med ädla stenar.


Halsband med 8mm runda pärlor i Rosenkvarts som är knutna på en gråblå vaxad lintråd. Längst ner hänger en stor bumling i Rosenkvarts. I like a lot!!!

Pris: 595krHalsband med 8mm runda pärlor i gul Jade, knutna på vit vaxad lintråd. Hänget består av en stor rund bricka med text på.

Pris: 595kr


Ytterligare ett halsband med 8mm runda pärlor, denna gång i grön Jade som är knutna på vit vaxad lintråd. Fint hänge i metall.

Pris: 595kr

måndag 19 april 2010

Förlängt erbjudande!

Jag har fått så många frågor om jag kan ha Bolaerbjudandet månaden ut och självklart går jag er till mötes så det gäller till 30/4 istället.

Bolaberlocker kostar nu 169kr mot 199kr som är ordinarie pris.De tre nya Bolorna kostar 379 (479kr ord pris) med kulkedja och vill du ha vaxad lintråd kostar det 269kr (329kr ord pris).

Givetvis är alla bolor i sterlingsilver och det gäller även kulkedjan. Vill du se hela Bolautbudet ho smig så klicka HÄR.

onsdag 14 april 2010

Lite fler nyheter!

Idag kom det ytterligare ett lass med bilder från fotografen:). Jag undrar om det någonsin kommer att ta slut för jag får bara fler och fler idéer som jag vill förverkliga...Här kommer i alla fall några bilder i en salig blandning av det som ska in i webshopen så snart jag hinner. Med ett sjukt barn hemma så finns det dock annat som går först så jag räknar med att jag har lagt in allt efter helgen. Uppdatering 19/4. Jag siktar på att ha det klart i slutet av veckan...Ett långt halsband på 80cm med stora, 14mm, cerisa agatpärlor som är knutet på svart vaxad lintråd. Ett riktigt tungt och maffigt halsband!


Pris: 599kr


Ett långt halsband med sötvattenspärlor i olika färger och former. Går att ha som ett långt halsband eller vira två varv runt halsen. Inget halsband är det andra likt:).


Pris: 279kr
Halsband på 80cm med gula kaffebönsformade sötvattenpärlor med detaljer och ett vackert hänge i tibetsilver.Pris: 349kr
Ett långt halsband på kulkedja. Hänge av ett stort silverpläterat hjärta, 60mm, med texten TRO HOPP KÄRLEK. Två berlocker i form av en rund agat (kan fås i flera färger) samt en stor strassring.


Pris: 299kr


Ljusrosa halsband med kaffebönsformade sötvattenspärlor med detaljer i tibetsilver och rosenkvarts. Hänget är en stor bumling i rosenkvarts.


Pris: 349kr

Fotohängen med motiv i vintagestil. Finns i flera olika motiv och storlekar.

Pris: 129krElastiska armband med sötvattenspärlor. Finns i massiv olika färger.

Pris: 99kr

Ja dettta är som sagt bara en liten del av alla nyheter som är på väg in. Du kommer även att hitta barnsmycken samt flera olika typer av namn- och budskapssmycken.Vill du se bilderna i större format är det bara att klicka på dem!

torsdag 8 april 2010

Bolaberlocker

Nu finns det små bolaberlocker i sterlingsilver 925 hos mig!!

De är underbart söta och kommer på en karbinhake, även den i sterlingsilver. Inuti bolan finns en liten xylofon som ger små och rogivande ljud ifrån sig. Bolan är ursprungligen ett gravidsmycke, men går lika bra att använda om man inte är gravid.För att fira så har jag ett introduktionspris tom 20/4-2010. 169kr kostar dem nu mot 199kr som är ordinarie pris. Ett väldigt bra pris för en bola helt i sterlingsilver:)
Bola med snirkliga hjärtan runtom.

Storlek:19x16mm

Helt slät bola. Har en strut i toppen som mynnar ut i blomblad som omfamnar bolan.

Storlek: 26x12,5mm
Bola med små prickar som blidar ett virvelmönster.

Storlek: 17x13mm

Det ingår ingen kedja till dessa berlocker utan priset gäller en bolaberlock på karbinhake. Du hittar dem och mycket mer i webshopen under "Bola gravidsmycke", "Berlocker/Hängen" samt "Nyheter!".

onsdag 7 april 2010

Kitty glashängen

Det har blivit många barnsmycken på sistone och Kitty är ju alltid populärt hos både stora och små tjejer:).Dessa glashängen är 2,5cm*2,5cm och finns för tillfället i 6 olika modeller. Du hittar dem alla i webshopen under "Barnsligt", "Berlocker/Hängen" och "Nyheter".Mörkrosa bakgrund med blommor och Kitty på sparkcykel.

Pris: 99kr

Blå bakgrund och Kitty som läser en bok.

Pris: 99kr
Ljus bakgrund med små stjärnor på och Kitty som sitter på månen.

Pris: 99kr
Det kommer inte med någon kedja till dessa smycken utan det är endast själva hänget man köper.

tisdag 6 april 2010

Nya bolor

Nu kommer det tre helt färska bolor!! Alla är givetvis i sterlingsilver 925 vilket även gäller kulkedjan och alla silverdetaljer.För att fira de nya bolorna så har jag ett fantastiskt introduktionspris som gäller tom 20/4 2010.
En bola på vaxad lintråd kostar endast 269kr (ord 329kr) och på kulkedja 379kr (ord 479kr).

En helt slät variant som det har varit stor efterfrågan på.


Storlek: 25x19mm


Bola med sirliga blommor


Storlek: 22x18mm

Bola med stora blomblad i toppen och botten.


Storlek: 21x17mm


Beställer gör du som vanligt i webshopen.