tisdag 30 juni 2009

REA i shopen

Nu är det rea i shopen på de varor som det endast finns ett exemplar kvar av så skynda att fynda! Alla reavarorna hittar du här.

Jag har också glädjen att berätta att Lilla Bebben numera är ny återförsäljare av Bolahalsbanden! I samband med det så erbjuder vi ett specialpris på alla bolor med svart halsband, nu endast 375kr mot ordinarie pris 450kr.

Erbjudandet gäller tom 2009-08-31 och gäller förutom hos mawi och
Lilla Bebben även på detbästavihar.se

Jag har också lagt upp 26 nyheter i webshopen idag så kreativiteten är det inget fel på även om jag nog har drabbats av solsting...

Hoppas att ni alla har det lika varmt och skönt i värmen som jag!

tisdag 16 juni 2009

Webshopen är öppen!!!


Idag har jag öppnat min hemsida och webshop:) Där kan du handla och lättare se produkterna än vad man gör här och jag hoppas att du kommer att tycka om sidan lika mycket som jag gör!!


Gå in på http://www.mawi.se/ och surfa runt för att se om du hittar smycket just för dig.


Som en liten öppningspresent så erbjuder jag dig som läser bloggen 10% rabatt på allt du handlar tom 2009-08-31. Ange rabattkod: 10AUG i kassan så dras rabatten automatiskt.
måndag 8 juni 2009

Förfrågningar

De senaste veckorna har jag fått många förfrågningar på om jag inte kan göra fler killsmycken. Jag har ju bara gjort ett fåtal sådana, men det finns tydligen en efterfrågan och jag ska på allvar ta det i beaktande. har du något förslag på killsmycke så hör av dig, alla förslag är välkomna!


Har också börjat bli mer och mer sugen på att jobba i silverlera igen. Det var ett tag sen sist, men nu har det börjat rycka i "silverleratarmen" så nu ska jag ut i naturen och leta löv och annat som jag kan skapa med:)


Önskar er alla en härlig vecka och hoppas på att kunna ge er en riktigt rolig överraskning senare i veckan!!!