onsdag 14 april 2010

Lite fler nyheter!

Idag kom det ytterligare ett lass med bilder från fotografen:). Jag undrar om det någonsin kommer att ta slut för jag får bara fler och fler idéer som jag vill förverkliga...



Här kommer i alla fall några bilder i en salig blandning av det som ska in i webshopen så snart jag hinner. Med ett sjukt barn hemma så finns det dock annat som går först så jag räknar med att jag har lagt in allt efter helgen. Uppdatering 19/4. Jag siktar på att ha det klart i slutet av veckan...



Ett långt halsband på 80cm med stora, 14mm, cerisa agatpärlor som är knutet på svart vaxad lintråd. Ett riktigt tungt och maffigt halsband!


Pris: 599kr


Ett långt halsband med sötvattenspärlor i olika färger och former. Går att ha som ett långt halsband eller vira två varv runt halsen. Inget halsband är det andra likt:).


Pris: 279kr




Halsband på 80cm med gula kaffebönsformade sötvattenpärlor med detaljer och ett vackert hänge i tibetsilver.



Pris: 349kr




Ett långt halsband på kulkedja. Hänge av ett stort silverpläterat hjärta, 60mm, med texten TRO HOPP KÄRLEK. Två berlocker i form av en rund agat (kan fås i flera färger) samt en stor strassring.


Pris: 299kr


Ljusrosa halsband med kaffebönsformade sötvattenspärlor med detaljer i tibetsilver och rosenkvarts. Hänget är en stor bumling i rosenkvarts.


Pris: 349kr





Fotohängen med motiv i vintagestil. Finns i flera olika motiv och storlekar.

Pris: 129kr



Elastiska armband med sötvattenspärlor. Finns i massiv olika färger.

Pris: 99kr





Ja dettta är som sagt bara en liten del av alla nyheter som är på väg in. Du kommer även att hitta barnsmycken samt flera olika typer av namn- och budskapssmycken.



Vill du se bilderna i större format är det bara att klicka på dem!

4 kommentarer:

ghita sa...

Maria, du är så energisk! Vilka fina smycken! Jag gillar speciellt det gula sötvattenshalsbandet, det gav mig en kick att göra mer gult! Sötvattenspärlor är bara så underbara!

Maria sa...

Ghita- Skrattar när du kallar mig energisk för är det något jag inte känner mig som så är det energisk utan snarare trött småbarnsförälder...

Kul att du gillar det gula, en av mina egna absoluta favoriter i vår:).

Feria de emma sa...

Jag tycker agathalsbandet ser otroligt läckert ut! Kan riktigt höra hur de tunga pärlorna klirrar mot varandra...

Maria sa...

Emma- Ja det är ett riktigt tungt och härligt halsband. Finns även i turkost och lila och ett i rosenkvarts är på gång för jag kunde bar ainte låta bli...