torsdag 22 maj 2008

Vitt halsband

Ett långt, 90cm, halsband i vita och lite beiga nyanser. Har använt mig av stora sötvattenspärlor, olika sorters glaspärlor, mynt med glitterloopar, snäckskalspärlor, trasselnystan och tibetsilver. Passar perfekt nu till sommaren när man börjar få en fin solbränna!
Pris: 375kr

tisdag 20 maj 2008

Färgglada armband

Nu har min armbandskollektion utökas med detta vita.2-radigt med snäckskals-, sötvattens- och glaspärlor tillsammans med vit opak och tibetsilver. Här med ett togglelås, men går även att få med en karbinhake.


Pris 200krJust 2-radiga armband är det som går allra bäst just nu och jag har fått så otroligt mycket positiv respons på dem. Tusen tack!! Här är de färger de finns i: rött, rosa, vitt och turkos. Det är inte omöjligt att det utökas med fler färger inom kort.

Blått halsband

Det har varit mycket rött och rosa här på sistone så nu bryter jag den trenden för en stund;)


Blått halvlångt halsband, ca 70cm långt. Olika sorters sötvattenspärlor tillsammans med silverfolierade och glaspärlor. Det har en jättefin lyster och kommer att göra en mamma väldigt glad på söndag:)
Pris 275kr

fredag 16 maj 2008

Röda smycken!

Fick en "akutbeställning" på ett rött halsband och armband i veckan. I såna lägen är det tur att jag har en mindre pärlbutik här hemma och snabbt kunde få ihop det:) Så här blev resultatet.


2-radigt armband med ett togglelås. Här finns olika sorters röda glaspärlor, cloisonne och tibetsilver, men för första gången har jag även använt olika typer av korall. Det blev snabbt en ny favorit!


Pris: 200krEtt 2-radigt kort halsband i samma stil som armbandet. Har lagt till lite större pärlor av korall, cloisonne och hexagoner för att få det lite maffigare.


Pris: 375kr

Grönt halsband


Detta är gjort efter en beställning på ett grönt maffigt halsband.
Det är halvlångt ca 60cm och har ett slätt togglelås. Mestadels olika gröna snäckskals- och glaspärlor, men även en del genomskinliga glaspärlor finns med för att bryta av det gröna.

Priser

Som ni kanske har märkt så har jag justerat priserna på en del smycken. Detta beror på att jag har fått ökade omkostnader (pärlorna har blivit dyrare). För dig som redan har fått ett annat pris bekräftat så är det givetvis det priset som gäller.

Precis som tidigare så är alla priser inkl frakt.

måndag 12 maj 2008

Rosa halsband :)

Nu har jag levererat ytterligare ett rosa halsband och jag fick mail från kunden som berättade hur nöjd hon är!! Sånt är alltid lika roligt.Halsbandet är 92cm långt och har tre affirmationsringar i form av dream-hope-love. Olika rosa glaspärlor, silverfolierade- och snäckskalspärlor finns tillsammans med vita stenar och trasselsnurror i detta härliga sommarhalsband!Pris: 375kr

torsdag 8 maj 2008

Nya halsband!

Här kan ni se vad jag har sysslat med den senaste tiden, halsband i olika färger och tekniker. Roligt är det att kunderna har haft en bild i huvudet hur de vill ha det och sen har jag haft fria händer att skapa utifrån det, mycket inspirerande!


Kort 2-radigt halsband med togglelås i form av en blomma. Fick en förfrågan om det gick att göra ett halsband som såg ut som detta armbandet och självklart gick det:) Som vanligt har jag använt glaspärlor i olika former och nyanser, snäckskals- och sötvattenspärlor samt howlit- och rosenkvartschips. Lite tibetsilver har jag också blandat i.
Pris: 375kr

Halvlångt halsband på öglepinnar och med ett härtformat togglelås. Förutsättningarna för detta var att skapa något som påminde om "blåmusslor, karga klippor och hav" och kunden ringde idag och var helt lyrisk så jag antar att jag lyckades med uppdraget!! Här har jag använt halvädelstenarna Jasper och Sodalit samt snäckskalsnuggets. Mycket, mycket vackert runt halsen!
Pris: 325kr

Ett långt öppet halsband som man kan knyta eller vira flera varv. Kunden ville ha något i turkost, blått och blågrönt och först var jag osäker på hur jag skulle få de att harmonisera, men det gick ju jättebra. Har satt små glaspärlor mellan de stora för att det inte ska bli för tungt. Howlit, sötvattens- och alla möjliga glaspärlor finns med i detta skimrande halsband.

Pris:275kr


Som vanligt är det så att dessa är mycket vackrare i verkligheten än på bild. Ska se om jag kan hitta någon fotokurs att gå... Klicka på bilderna för att se dem i närbild.

fredag 2 maj 2008

Senaste nytt

Har inte så många smycken att visa just nu. Har fått många beställningar på de rosa smyckena och det har upptagit min största tid på sistone. Snart kommer det dock upp mycket nytt att frossa i. Först ut är:


Min "rosa kund" ville såklart ha ett kort nuggetshalsband att matcha armbandet med och då blev resultatet såhär. Nuggetsen skimrar himla fint och gör halsbandet levande.

Pris: 250kr
Armband på riktigt stora sötvattenspärlor. Det här gjorde jag till mig själv en morgon när jag inte hade något smycke som matchade mina kläder den dagen. Är helt såld på det sen dess. Passar dessutom perfekt till min coilade ring. Satte dit ett togglelås i viktoriansk stil för pricken över i.
Pris: 200kr